Hip Hop AbsNaast de baanbrekende Insanity workout DVD, heeft Shaun T ook het programma Hip Hop Abs gemaakt. Hip Hop Abs is een thuis fitness programma dat door middel van simpele dans moves de buikspieren traint. De workout is zo ontwikkeld dat er geen saaie vloer oefeningen aan te pas komen. Alles gaat in speelse vorm waardoor het nauwelijks voelt als sporten. En ja, een strakke buik, wie wil dat nou niet?

Hip Hop Abs review

Shaun T’s Hip Hop Abs is in Amerika een erg populair programma onder degene die opzoek zijn om hun buikspieren op een leuke manier te trainen en vet rond de buik weg te trainen. Stan Stevenson van de hoog aangeschreven websitehqdefault HealthAvenger.com heeft Hip Hop Abs beoordeeld of deze schijnbaar erg leuke dvd het ook echt voor elkaar krijg om de buikspieren te transformeren.

Na het bekijken van het programma concludeert Stan Stevenson uit HealthAvenger.com “het Hip Hop Abs workout programma is in principe ontworpen om de buik en andere gebieden van het lichaam, zoals de armen, benen, dijen en billen af te trainen. Er zijn geen intense routines die gebruikers moeten volgen, het is dus een uitstekend alternatief als de andere programma’s van Shain T zoals de Insanity workout te zwaar zijn. Dit programma voelt meer als een gevorderde aerobic les waardoor het een stuk makkelijker is om te volgen. Shaun T heeft dit programma zo ontwikkeld dat crunches en sit-ups niet meer nodig zijn om buikspieren te trainen. Alles gaat in simpele vloeiende bewegingen.”

Stevenson’s geeft daarnaast in zijn Hip Hop Abs beoordeling aan dat de Hip Hop Abs DVD veel bonussen bevat waar de gebruikers kosteloos van kunnen profiteren. Zo krijgen gebruikers naast de dvd onder andere een voeding gids, een 30-daagse training kalender, een meetlint om de voorgang bij te kunnen houden. Daarnaast staan er 24/7 medewerkers paraat voor gebruikers die vragen hebben of bepaalde bewegingen uit het programma niet goed uit kunnen voeren. De dvd bevat daarnaast oefeningen waarbij de dijen en heupen beter getraind kunnen worden. Ook is er een dvd die gebruikers stap voor stap de pasjes leert die gedurende het hele programma gebruikt worden. Dit betekent dat zelfs mensen die geen talent voor dansen hebben dit programma nog steeds uit kunnen voeren en voltooien en plezier hebben op hetzelfde moment. Is een strakke buik alleen nog niet genoeg? Dan zit er ook nog een in 6-dagen slanke benen plan bij.

Hij vervolgt: “Er wordt voor veel fitness programma’s reclame gemaakt, maar geen enkel programma past in mijn schema of traint niet de gebieden die voor mij nodig zijn. Achteraf gezien was Hip Hop abs een goede keuze voor mij, want het zijn makkelijk te volgen routines en korte video’s. Plus, de klantenservice ervaring is uitstekend, een medewerker stond altijd klaar om te helpen met vragen die ik had over het programma. Wil jij dus je buikvet weg hebben en heb je daar nog geen oplossing voor gevonden? Dan adviseer ik u zeker om het Hip Hop Abs van Shaun T te proberen.”