insanity workout dvd

Als je niet van high impact oefeningen of happen naar lucht houdt, zul je geen fan van de Insanity workout dvd zijn. Alle oefeningen op deze DVD zijn eenvoudig uit te voeren en er zijn geen apparaten nodig om ze uit te voeren. Vele oefeningen zult u misschien al kennen, echter zijn er ook veel unieke oefeningen aan de Insanity workout dvd toegevoegd.Het is moeilijk te geloven dat iemand zou komen met zo veel hoge intensiteit oefeningen waar geen apparatuur voor nodig zijn, maar Shaun T is erin geslaagd!

Op dit moment zijn er twee Insanity workout dvd pakketten te verkrijgen. Namelijk de Basis, en de Deluxe versie.

AanbiederVerzendingLevertijdBeoordelingPrijs
Insanity DVD bol.comGratis!Binnen één dagDe hoogste score door onze klanten!Van € 135,00 Voor € 119,95 Bezoek
Insanity DVD BekendvanpcGratis!Binnen één dagDe hoogste score door onze klanten!Van € 159,95 Voor € 119,80 Bezoek
Insanity workout DVD KijkshopGratis!Binnen één dagDe hoogste score door onze klanten!Van € 119,80 Voor € 100,00 Bezoek
BeterSport.nlGratis!Binnen één dagDe hoogste score door onze klanten!Van € 134,95 Voor € 119,80 Bezoek

Insanity workout dvd Basic

 • 10 Insanity workout DVD’s
  1. Dig Deeper & Fit Test
  2. Plyometric Cardio Circuit
  3. Cardio Power & Resistance
  4. Cardio Recovery & Max Recovery
  5. Pure Cardio & Abs
  6. Cardio Abs
  7. Core Cardio & Balance
  8. Max Interval Circuit
  9. Max Interval Plyo
  10. Max Cardio Conditioning & Abs Bonus
 • Voedingsplan
 • Fitness gids
 • Insanity® workout kalender

Insanity workout dvd Deluxe

 • Alle DVD´s en bonussen uit het standaard pakket
  Plus
 • Drie extra workout DVD’s
  1. Max Interval Sports Training
  2. Insane Abs
  3. Upper Body Weight Training
 • Plooimeter – voor het meten van het lichaamsvetpercentage
 • Beachbody Jump Mat – Beschermt tegen uitglijden en verlaagt de impact op uw gewrichten

Insanity workout DVD 1: Dig Deeper DVD & Fit Test

De eerste DVD van het Insanity programma is de Dig Deeper DVD. Op deze dvd staat een fit test waarmee getest zal worden wat je conditie is aan het begin van het programma. De test duur in totaal 30 minuten met warming up en cooling down. Dit Fit Test zal elke ongeveer om de 14 dagen herhaald worden gedurende het 60 dagen programma om je resultaten bij te houden en te zien hoe uw conditie vooruit gaat.

Insanity workout DVD 2: Plyometric Cardio Circuit

De tweede dvd is de Polymetriek Cardio Circuit DVD. De Polymetriek Cardio Circuit is ontworpen om vet te verbranden met intervallen van hoge intensiteit Cardio oefeningen, gecombineerd met oefeningen voor het onderlichaam. Deze workout duurt in totaal 42 minuten en brengt u gegarandeerd aan het zweten. In de eerste maand van insanity zal deze workout regelmatig terugkomen.

Insanity workout DVD 3: Cardio Power & Resistance

De derde dvd is de Cardio Power & Resistance dvd. Deze training legt meer nadruk op het bovenlichaam. Deze workout wordt gebruikt in de eerste maand en zal helpen met het opbouwen va spieren. De workout omvat een scala aan basis-, kracht- en weerstand- oefeningen.

Insanity workout DVD 4: Cardio & Max Recovery

De vierde DVD van het Insanity programma is de Cardio & Max Recovery DVD. Deze workout zal u een keer per week uitvoeren. Deze workout zal u een korte onderbreking bieden van de maximale hoge trainingsintensiteit van de overige workouts. De Cardio & Max Recovery DVD is 33 minuten lang en helpt u te herstellen van de zware trainingen die u de andere vijf dagen van de week gedaan heeft. Deze workout zal dan ook elke week minstens één keer gedaan worden gedurende het 60 dagen Insanity programma en is bedoeld om rust te nemen en iedereen gemotiveerd te houden.

Insanity workout DVD 5: Pure Cardio & Cardio Abs

De vijfde DVD van het Insanity programma is de Pure Cardio & Cardio Abs dvd. Deze 55 minuten durende workout is op zijn zachtst gezegd hardcore. Deze workout beval extreme, nonstop cardio dat zeker uw limieten zal testen. U zal de Pure Cardio en Cardio Abs workout tijdens de eerste- en tweede maand uitvoeren. Tegen het einde moet je duidelijke verbetering zien ten opzicht van de eerste keer dat je deze workout afrondt. De eerste keer dat deze workout gedaan wordt is al in de tweede week van Insanity, dus hopelijk bent u klaar voor deze uitdaging en intensiteit!

Insanity workout DVD 6: Core Cardio & Balance

Zodra u de Core Cardio & Balance training in het programma heeft bereikt bent u halverwege Insanity.
U hebt nu dus al 30 dagen van training erop zitten en nu moeten toch enkele concrete resultaten zichtbaar zijn. De Core Cardio & Balance training geeft u een mini-pauze van de hoge intensiteit workouts en verlicht de tweede helft van het programma. Deze workout is 37 minuten lang en zal helpen bij het verbeteren van uw balans en core kracht.

Insanity workout DVD 7: Max Interval Circuit & Fit Test

De zevende DVD van het Insanity programma is de Max Interval Circuit & Fit Test dvd. Dit is de langste DVD in de Insanity serie en duurt 86 minuten. Het is naast de langste ook een van de meest uitdagende workouts in de serie en zal zeker je limiet testen. De workout bestaat uit maximale intensiteit cardio circuits met kortere, 30 seconden, rusttijden tussendoor. Zelfs de rusttijden zijn een uitdaging voor sommigen, omdat je nog steeds in beweging blijft, maar in een veel trager tempo.

Insanity workout DVD 8: Max Interval Plyo

De achtste DVD van het Insanity programma is de Max Interval Plyo workout. Deze workout is 55 minuten lang en bestaat uit slopende been oefeningen met een vleugje bovenlichaam. Dit is geheid een van de zwaarste lagere body workouts die je ooit bent tegengekomen en zal elke spier in je onderlichaam trainen. Deze training wordt gedaan in de tweede maand van de Insanity serie en, tegen de tijd dat je hier bent, moet u een goed idee hebben van wat het programma van je vergt.

Insanity workout DVD 9: Max Cardio Conditioning & Cardio Abs

Deze training is vergelijkbaar met de Pure Cardio omdat het zich, zoals de naam al zegt, voornamelijk richt op hoge intensiteit cardio-oefeningen. Deze training duur 65 minuten en bevat geen pauzes! Dit is een van de meest uitdagende workouts in de serie als het gaat om uithoudingsvermogen vanwege de lengte van de training in combinatie met het ontbreken van pauzes en / of hersteltijd.

Insanity workout DVD 10: Max Recovery

De Max Recovery workout is zeer welkom voor iedereen na zoveel dagen zware training achter elkaar. De Max Recovery workout is ontworpen om u rust geven en kracht op te bouwen voor de volgende rond van maximale intensiteit trainingen. De Max Recovery training is 47 minuten lang en bestaat uit intense, langzamere tempo bewegingen gecombineerd met stretching.